Tuesday, April 12, 2011

Fråga på


Om ni har några frågor, now is the time:)

10 comments:

  1. Varför bestämde du dig för att flytta till Los Angeles? Hur länge har du bott där och vad gör du där borta? Har också funnderat på att åka dit!

    ReplyDelete
  2. Vad är din plan med USA? Hur länge vill du stanna eller vill du åka hem till Sverige och fortsätta jobba=

    ReplyDelete
  3. Hej! Följer din blogg och tycker att den är grym. Ska du hem till Sverige något i sommar? Var i Sverige bor du? Kram

    ReplyDelete
  4. Hej! I vilka affärer köper du dina kläder? Vilken är din favoritaffär? Tycker alltid att du är snyggt klädd på alla bilder!Kram

    ReplyDelete
  5. När man kommer ny till en stad som L.A, vad är det för misstag folk oftast gör? Blir det till exempel lätt att man börjar hänga med fel folk, eller vad är det för andra tabbar man lätt kan göra i början när allt är nytt och man inte är så insatt i "hur det fungerar"?
    Gjorde du någon miss i början när du kom dit? Har du några exempel på typiskt stora skillnader mellan Sverige och L.A? =)

    ReplyDelete
  6. Hej! Jag undrar var du och Sanne fick tag i lägenheten ni hade förut, den som låg nära beverly centre? åkte ni runt o kollade eller hittade ni den på nätet? Jag flyttar till LA i juli och skulle gärna ha en lägenhet i det området tycker det är perfekt! Sen har jag frågat förut vad er nuvarande lägenhet kostar men glömde fråga hur många sovrum det är?
    Jag undrar också om det är dyrt att ha bil i LA, försäkring osv? Vet ju att bensinen är billig iallafall och det känns väldigt behövligt med bil :)

    ReplyDelete
  7. Jag undrar också om du planerar att flytta hem till Sverige och jobba när du är klar med skolan eller om du ska försöka stanna i LA?

    ReplyDelete
  8. kom på ytterligare en fråga, vad är kursavgiften på det colleget du studerar vid nu? känns som att alla college man kan göra en transfer till efter santa monica är mycket dyrare än SMC's kursavgift?

    ReplyDelete
  9. Iphone eller Blackberry i USA, och varför? :)

    ReplyDelete
  10. När du läste på SMC, vad ungefär är det man lär sig då i business? Ungefär hur ser lektionerna ut, är det mycket lyssna,eller mer praktiska grejer?

    ReplyDelete