Tuesday, May 31, 2011

Memorial Weekend in Vegas

Sanna och jag kom fram till Vegas lite efter 6 i lördags och då hade tjejerna redan festat hela dagen till AfrojackEncore BeachClub och dom hade väldigt många historier att berätta. Vi mötte upp ett par brasilianska killar senare på kvällen som tjejerna hade träffat på dagen och åkte till Haze som ligger inne i Aria där Bob Sinclar dja. När vi kom tillbaka till hotellet på natten var hissarna som gick till våningarna längst upp ur funktion så vi fick ta hissen till våning 26, sedan gå trapporna upp till våning 39, det låter kanske inte så jätte jobbigt med det var jäklar långa våningar vill jag lova, och varmt som tusan.


Efter bara några få timmars sömn var det bara att upp och hoppa och på med bikinin. Tyvärr var det inte så bra väder ute, ganska molnigt och väldigt blåsigt men det hindrade inte oss från att gå till Encore BeachClub. Alla gick inlindade i orangea handdukar, men sådan tur var poolen väldigt varm så det var där vi stod och dansade. Och let me tell ya, efter en timmes dans kastades handduken. Kaskade var precis lika bra som jag hade hoppats på!


Redan lite efter 4 var vi helt döda, hade glömt äta frukost så vi gick över gatan och köpte Panda Express och tog upp på rummet och vilade i några timmar.

På kvällen blev det lite svårt att väja vart vi skulle gå, men Sanna och jag bestämde oss för att gå till Marquee's white party med Armin Van Buuren, där vi också mötte upp Mickis och Zack. Klockan 2 fick vi nog av alla vitklädda och vandrade över till Aria där alla andra var.



Alla vakter i Vegas är så sjukt otrevliga btw, förstår inte varför, så när vi skulle komma in på Haze klockan två på natten sa Greg att jag skulle prata med en speciellt vakt som skulle ta hand om oss. Och innan den här vakten förstod vem vi var, var han så otrevlig, men sen så fort han läste i sina papper blev han hur trevlig som helst och ledde oss in till bordet. Så onödigt, varför inte vara snäll direkt liksom.

Guetta var förövrigt as bra, hade definitivt roligast där. Sprang upp och ner, till dansgolvet och runt till alla. Lite drama hann vi också med, det ger ett bra samtalsämne dagen efter i alla fall haha. Den där jäkla mössan. När vi gick från klubben var det inte många kvar och när vi kom ut var det ljust ute, har aldrig hänt mig här innan eftersom klubbarna stänger 2. Klockan var 6 på morgonen tror jag och vi hade disco i limon hem, sen två orders av fries och massa ranch.



Måndag
: jag hade så ont i hela kroppen, att dansa så mycket i klackar är rena workouten, kändes som man sprungit ett maraton lopp. Innan vi åkte hem gick vi ner till poolen och solade lite, tog ett dopp i poolen också så jag skulle vakna till.


Vegas är stort, har hur många hotell som helst men ändå, vad är oddsen liksom, på samma hotell, samma sekund att man råkar springa in i någon. Och vad jag vet så är jag inte confused.

Allt som allt, har haft en jätte kul Memorial Weekend med tjejerna. Ska ta igen sömnen nu. God Natt:)

3 comments:

  1. Kul med så många fina bilder! Ni verkar ha haft en super helg!

    ReplyDelete
  2. Kul ni har haft det, Gumman!! Fin du är på alla bilder! Love U. Puss Mamma

    ReplyDelete
  3. Hi there, I noticed your blog on http://johannasoderwall.
    blogspot.com/ while searching for a related topic, your
    blog came up, it seems great. I've saved it in my google book marks.

    Have a look at my weblog - captialone

    ReplyDelete