Saturday, July 30, 2011

5 Already?

Min bästa lilla Jamie hade sitt 5 års kalas idag med temat Star Wars. Min present gjorde succé, tre stycken lysrör i olika färger. Ungarna älskade dom. Darth Vader och Luke kom också och lekte med barnen och vi hängde i trädgården i några timmar. Massor med mat och tårta fick vi också. Det alltid lika mysigt att komma hem dit eftersom jag brukade bo där.

1 comment:

  1. Hejsan!

    Jag och 3vänner ska till USA nästa vecka i 3veckor, varav en vecka i LA. Vi har skaffat en lägenhet i West Hollywood... Så vi har ju nära en del bra turistgrejer så man kan gå till fots. Men vi har tänkt spendera början av dagarna på stranden, antar att det är Santa Monica, Venice och Malibu som gäller då? Det är ju en bit att åka, är hyrning av bil det smidigaste? Vet inte om jag vågar köra i LA, verkar ju vara smockfullt och man kan ju inte vägen precis:P Finns det något bättre alternativ annars? Och billigt?

    Finns det något speciellt som händer i LA/Hollywood under 11-18augusti? som vi bör gå på/göra...

    Egentligen har jag tusen frågor, men vill inte skrämma dig:P Men en till fråga måste jag ställa dock! Vart finns det butiker med promedresses, menar då långa klänningar som man har på speciella tillfällen (bröllop, bal..) Och där det inte är för dyrt!

    Tacksam på svar:)

    ReplyDelete