Sunday, July 17, 2011

Carmageddon

The 405 Freeway är som sagt avstäng hela helgen, vilket betyder att alla måste ta inner vägarna för att komma någonstans. Själv håller vi oss i närheten av huset så vi slipper använda bilen och vara med i kaoset. Senare idag ska vi dock ta oss till Beverly Hills på Pool Bday Party:)

1 comment:

  1. Hej Johanna!
    Som veteran hoppas jag att du kan svara på några frågor angående studier på SMC och boende i LA. Vad pluggar du? Har du plockat ihop kurser eller studerar du ett helt program? Vad ”blir” du? Går de att skaffa extra jobb?
    Jag har förstått att du inte vill prata pengar här i bloggen och de respekterar jag men vore tacksam för ett litet hum om ekonomin.
    Jag gissar att du tar fullt CSN lån, stämmer de? Om du skulle uppskatta lite realistiskt, skulle man klara sig på bara de utan extra inkomst? Om inte, ungefär hur mycket skulle man behöva utöver?
    Färdmedel i LA, man är beroende av bil? Skulle de funka att bara ta sig runt kollektivt? Hur mycket kostar det ha bil? Försäkring, bensin och bilen i sig? Vilket område skulle du rekommendera att leta lägenheter på? Vad är rimligt att lägga på hyra?
    Vore oerhört tacksam för svar, då jag själv funderar på att åka men vill höra mig för! Annars, sjukt bra blogg! Keep it up!

    ReplyDelete