Monday, April 18, 2011

Coachelllla

Hemma från Coachella och jag är e helt död. Vi har haft det super bra! Kom fram klockan 12 och åkte hem till en killkompis hus. Alla husen är så fina och ligger runt stora golfbanor. Vi solade vid poolen och drack Coronas.
Åkte vidare till Oasis Beach Club runt 2 där hela LA var. Driss hade fixat biljetter, men när vi kom dit stod Brian i dörren med banden så det var inga problem. Efter några timmar åkte vi vidare hem till Kevin Washington som Zack kände. Åt en massa mat och tog det lugnt vid poolen.
Hem till huset och badade jacuzzi och tog en liten power nap mellan 9-10 på kvällen sen åkte vi iväg till 944's Neon Carnival Party. Typ den coolaste festen jag varit på. Dom hade byggt upp den som ett tivoli, med karuseller, olika spel, man fick godispåsar, open bar och dansgolv med dj i mitten. Demitirs och jag försökte vinna ett stort gosedjur på ett av skjut spelen, men efter ett tag gav vi upp. Alla personer från tv serierna som jag kolla på just nu va där och Rihanna med sitt röda hår, Paris Hilton osv. Dansade till halv 4, sen åkte vi vidare till Trousdales efterfest, men det var inte alls bra så vi åkte till Ihop och åt istället. Somnade halv 6, vaknade halv nio.
Åkte in till Palm Springs och åt frukost, C blev av med sin plånbok så det blev lite panik, men det kom till rätta sen. Mötte upp dom andra hemma hos Jordin och solade lite innan vi åkte hem igen. Söta Zen gav oss biljetter till spelningarna i söndags, men dom bra banden spelade sent så vi kunde inte gå på dom.. Synd












No comments:

Post a Comment