Monday, April 4, 2011

Los Angeles Zoo

Jag har faktiskt gjort alla saker jag sa igår att jag skulle hinna med, lite stolt över mig själv eftersom att mina planer brukar aldrig hålla. Upp halv 8 och åkte till DMV, kom hem åt frukost med Mickis sen en powerwalk och sen lite solning på baksidan. När Sanna kom hem från skolan åkte vi till LA ZOO. Det kändes som vi kom till Afrika eller något, helt tyst (förutom aporna som blev helt galna när det fick mat) och massor med berg och grönt runt om kring oss. Man kan inte förstå att man bara är 10 minuter från city. Vi gick runt där tillsammans med alla småbarnsfamiljer som små barn själva och tog massor med kort. Jag vet att det är ganska tråkigt att titta på djur i bur men här kommer några bilder ändå. Jag gillade mest girafferna och zebrorna:)



Efteråt hämtade vi upp Mickis hemma och åkte och käkade quesadillas, chips, salsa och guacamole på vårt favorit El Carmen

2 comments:

  1. Hej! jag har nyligen börjat läsa din blogg, verkligen intressant att följa med dej i L.A. :) jag funderar bara att vad det är du studerar där, och är det mycket dyrare att studera där en t.ex. i sverige? och är det svårt när allting går på engelska? skulle verkligen vara intressant att studera utomlands.. är bara lite nervös att man inte förstår allt när det går på engelska? :) och är det dyrt att bo där? eller bor du tillsammans med någon/några andra?:) förlåt för så många frågor med är så himla nyfiken! :) hehe, tacksam för svar! :)

    ReplyDelete
  2. Hej. Jag tänkte precis skriva ett liknande inlägg som förgående. Har nyligen hittat hit och har funderat på en längre tid på att flytta till LA för att jobba plugga eller något. Vad gör du där, hur länge har du bott där och vad tycker du om om det det är nog en ganska dum fråga..
    Hoppas att du mår bra. Kram

    ReplyDelete