Sunday, May 16, 2010

mama say NO

Åkte först till MyStudio, hade fått för oss att alla våra kompisar skulle vara där men de va bara vi och 4 till som satt o rå chillade vid ett bord. Stannade mindre än en timme, stack vidare till Voyeur där The Hills gänget stod och rockade vid bordet bredvid. Men efter 20 minuter smet vi och åkte till Hyde. Spelar ingen roll om man är på samma klubb som dom coola och kända är, för i slutändan är det alltid roligast att vara där dom man tycker om är. Och de brukar oftast vara på Hyde. Och ikväll på XIV, eller ikväll och ikväll, har tvinga Yuri att gå dit fem istället för 4 eftersom att vi vill kunna sova mer..

2 comments:

  1. hej hittade din blogg när jag surfade runt lite. Flyttar till LA i september och känner mig rätt vilsen med typ allt. Har tusen frågor så om du har lust att hjälpa en vilsen får du gärna adda mig på msn eller dra ett mail sandra.newbranch@hotmail.com.

    ReplyDelete
  2. hej! om du vill ha svar snabbt så kan du kolla tidigare inlägg då jag svarat på den frågan. skickar ett mail till dig senare i veckan annars.

    ReplyDelete