Friday, March 5, 2010

Champagne


Sur är mitt nya favorit ställe. Ser inte mycket ut om man går förbi det men när man väl kommer in där, oj säger jag bara. Rosa och lila blommor på alla borden och en sjukt romantisk, cool stil och bra musik. Om ni kommer hit någon gång så gå dit.

Undrade hela kvällen vad denna träkonsistens pinnen som smakade socker va. Någon som vet? Vi sa socker rör men de ser väl inte ut så?, mysteriet fortsätter..

Sebbe och Sanne har kommit på en dans som även har ljudeffekter. En dans som man kör när man har os (osäkert joker smile, som vi säger os till hemma hos oss, så ni vet i framtiden.)

Stack vidare till Hyde och sa hej till Yuri, men nix, det är inte alls bra på Torsdagar längre. Voyeur eller Playhouse är bättre.


Vid 12 åkte vi vidare till Playhouse, fransmännen snålade inte med champagnen igår inte. Slutade med att Sanne och jag fick en flaska att dela på.. Sanne fick även hoppa ner i hålet ett antal gånger och hämta mina saker som ramlade ner. Jason Derulo tricksade lite på scenen, Remy sa något om att Jay Z skulle uppträda om två veckor (dit ska vi), och Sanne ville absolut inte gå hem förrän 02.27.

Blev många bilder, men det tycker ni väl om?!

1 comment: