Friday, March 26, 2010

Krig


John Mayer e ju sa jäkla grym! Fan va bra det va. Han spelade min nya favvo låt Assassin också. Innan det började blev vi irriterade på glasögonormen som spillde ut våra popcorn och att tjocka människor sitter och trycker i sig McDonalds, jag menar, varför?

Har jätte många filmer men Sanne måste hjälpa mig med upplägget av dom så ni får vänta lite.

Efter irrade vi runt och försökte få tag i en taxi, vår plan var att bara åka inom Playhouse och säga hej men så blev det ej, stannade kvar till lite innan 4.

Taxichauffören hade ett förstorningsglas man kunde låna när man skulle skriva på kvittot.

Det var himla mycket hiphop och RnB idag, men på slutet kom mina house låtar. Fransmännen hade champagnekrig. Bokstavligen talat. Alla stod på soffan utom Aurel, kriget började mot honom, när champagnen var slut tog Alban skålen med is och hällde över Roman, osv, osv. Slutade med att alla fick vars en handduk och torka sig med.
Vi hängde med på efterfest bara för att. Hamnade på Palazzo, var där en halvtimme kanske, sen var det att leka labyrint ut från komplexet. Tog en taxi, kostade bara $ 6, hade bara kort, som vanligt, taxichauffören grymtade till och sa att vi kunde gå. Okej tack och god natt!

No comments:

Post a Comment