Sunday, April 18, 2010

how it is

Anonym sa... kul när du lägger in videos från dagtid vad ni gör och så fortsätta med de! vill tacka för en grym blogg också

Tack :) fler videos kommer!

Anonym sa... Hej! Jag tänkte bara fråga lite om nattlivet i LA. Förstår att det är grymt! Men.. måste man känna folk för att komma in på ställen? tex. de ställen som ni går till. Och vad kostar det om man inte känner någon?
Tack:)

Hej, ja du har rätt, nattlivet här e grymt och inte alls som i Sverige. I alla fall inte i Malmö där jag går ut när jag är hemma o hälsar på. Nej du måste inte känna någon för att komma in men det underlättar ju väldigt mycket. Om du inte känner någon borde du gå till klubben relativt tidigt, då är det lättare att komma in. Vi känner nästan alltid någon när vi går ut, Annars är det bara att gå och ställa sig vid repet längst fram och se söt ut så kommer du in.

Hollywood är fruktansvärt ytligt och allt handlar om hur mycket pengar du har eller hur du ser ut. Tror inte att det kostar något, har aldrig betalat något i alla fall. Vet bara att vissa får betala på klubben Playhouse, men vet inte hur mycket..

Kram!

Mamma sa... Härliga bilder!!!
Puss puss Mamma<3

Tack Mami!

No comments:

Post a Comment