Sunday, April 4, 2010

One Love

Det blev en LÅNG kväll igår. Åkte först hem till Christina på påsk fest och käkade massa snacks, pita chips med dipp, miniburgare, pizza, godis och jodgubbar! Lekte lite Påsk lekar och DirtyZeb ville köra vatten fall i slutet.

Såpbubblor fick man också

Sanne lattjade med påskäggen..

Blev inbjudna till Hyde av Amanda, där Costas, chefen över SBEs nattliv hade någon fest. Vi stannade där ett litet tag sen åkte vi vidare till Voyeur och mötte upp Bongos.

Kolla in Emma!
Klockan blev mycket och vi ville en sväng om Guys så runt 1 drog vi vidare. Dansade en timme tills lamporna tändes i taket. Dags att vandra hemåt tänkte jag, men nix. Då skulle vi tydligen till Avalon och kolla Axwell. Då va det bara att hoppa in i bilen och åka hela vägen till Hollywood. Efter lite klydd kom vi in och hamnade bakom scenen. Axwell är as grym, var och såg honom för 1-2 år sen också. Grym House. Synd bara att vissa av fransmännen var så sjukt nedknarkade. Hemskt att se! Usch. (I och för sig så är Avalon ett ställe där 98 procent av alla är höga på något och står och hoppar upp och ner i flera timmar. )
Mina fötter dödade mig i slutet, topp tre ont-i-fötterna kväll, lätt. Vid 5 fick vi nog och stack hem. När jag går på fötterna idag så gör det förfarande ont och jag har väldigt många blåsor vill jag tala om. Men det kan det väl vara värt?

No comments:

Post a Comment